Project Description

ViniPortugal

ViniPortugal er en vinproducent, der hver dag leverer portugisisk vin til detailkæder, den selvstændige købmand samt store og små vinhandlere.

Derfor blev Sunex kontaktet af ViniPortugal

Da ViniPortugal skulle bruge en løsning til særligt halv- eller helårlig lageroptælling til ERP systemet. Det blev besluttet at købe en håndscanner-løsning, hvor Sunex var underleverandør.

Kontakt Os

Dataopsamling

Sunex er blandt andet specialister i Dataopsamling og scanningsløsninger.
Med gennemtænkt dataopsamling via håndscannere, kan lager og ordre processerne optimeres betragteligt, hvilket hjælper til at effektivisere hele ekspeditionen af ordre, ligesom det hjælper til at minimere fejl i lageret.

Enhver løsning kræver god kravspecfikation

Når man skal have løst udfordringer eller have optimeret sine processer, er det vigtigt at identificere alle de relevante områder, hvor man kan forestille sig tingene andlerledes. Igennem god analyse af situationen nu, og med afsæt i et indgående kendskab til muligheder, formår Sunex at støtte i denne proces. For VinPortugal var det til at starte med, et enkelt område der blev arbejdet med, og kravene endte med at blive specificeret på menneskesprog sådan:

  • Løsningen skulle være let at benytte
  • Den skulle integreres med deres ERP System

  • Den skulle kunne scanne flaskernes stregkoder

  • Den skulle kunne håndtere indlæggelse af stregkode til varekartoteket

  • Den skulle kunne udskrive egne stregkodelabels

FIRMA INFO

EFFEKTIVICERING 94%
SYSTEM OPPETID 99%
Time Management 97%

KONTORTID

Hverdage 8:00 – 17:00
Lørdag 9:00 – 12:00
Søndag 9:00 – 12:00

22173260

KONTOR

Kontakt Os

ØKONOMI SYSTEMER

Der findes en lang række Økonomi systemer på markedet i dag. Men at vælge Økonomisystem kan være kompliceret, og kræver indgående indskab til såvel den virksomhed man skal vælge økonomisystemet til, men i endnu højere grad kendskab til de forskellige økonomisystemer på markedet. Hos SUNEX kender vi ikke alt til alle systemer, men har specialiseret os i 3 primære systemer, som dækker bredt og solidt.

UNICONTA

Uniconta er et intuitivt økonomisystem, der opfylder alle behov inden for bogholderi, ordre- og lagerstyring, logistik, CRM og projekt.

Læs mere

DYNAMIC C5

Dynamics C5 er et regnskabsprogram, der er designet specielt til iværksættere og mindre virksomheder.

Læs mere

365 BUSINESS CENTRAL

Dynamics 365 Business Central er designet til virksomheder, der søger efter en komplet løsning til virksomhedsadministration.

Læs mere

DIN SIKKERHED

Når du som kunde vælger Sunex til at løse én eller flere opgaver for dig, træffer du samtidig det sikre valg.

Sunex har i mere end 25 år arbejdet indgående med økonomisystemer samt produktions-, handels- og betalingsløsninger – og ikke mindst med den dertilhørende implementering og tilretning.

Sunex’ erfaring og dybe, faglige indsigt er DIN sikkerhed for, at du kommer sikkert i mål med din udfordring.

Som kunde har du samtidig sikkerhed for, at Sunex tilgodeser netop dine behov, og at projektet ikke bliver sluppet, før det er løst til fuld tilfredshed.

GRATIS TILBUD PÅ KONVERTERING

Brug for hjælp til konvertering af dit nuværende ERP system til Uniconta? Lad os snakke om mulighederne, vi har erfaringerne

EMAIL

info@sunex.dk

TELEFON

22173260

ÅBNINGSTID

Mandag – Fredag
9:00 – 17:00