business central logo small

business central logo small

Udvid grænserne i programmet til grundlæggende bogføring. Dynamics 365 Business Central er en komplet løsning til virksomhedsadministration, der er let at bruge og tilpasse, og som hjælper dig med at forbinde de enkelte dele af virksomheden, så du kan træffe bedre beslutninger.

Video thumbnail

ET HAV AF MULIGHEDER

Brug færdigbyggede løsninger fra Microsoft og vores partnere, der udvider funktionerne i Dynamics 365 Business Central, når du har unikke behov til en forretningsproces eller branche.

Træf beslutninger på et informeret grundlag

Forbind data på tværs af regnskab, salg, indkøb, lager og kundeinteraktioner for at få et totalt overblik over virksomheden. Vis diagrammer med de økonomiske resultater i realtid med indbyggede Power BI-dashboards.

Fremskynd regnskabsafslutning og rapportering

Strømlin debitorer og kreditorer, afstem konti automatisk til regnskabsafslutning, og rapportér hurtigt og nøjagtigt om økonomien, samtidig med at reglerne stadig overholdes.

Få en forbedret prognosenøjagtighed

Juster de økonomiske prognoser ved modellering og analyse af data på tværs af flere dimensioner. Tilpas rapporter ved hjælp af problemfri integration med Microsoft Excel.

GRATIS TILBUD PÅ KONVERTERING

Brug for hjælp til konvertering af dit nuværende ERP system til Uniconta? Lad os snakke om mulighederne, vi har erfaringerne

Please enter a valid value

Please enter a valid value

Please enter a valid value

Please enter a valid value